Webbhotell med trygg och billig hosting för din domän

Webbhotell med trygg och billig hosting för din domän
neonex.com erbjuder en fullständig webbhotellslösning som är anpassad efter dina krav och behov. Så snart som den fasta, låga årskostnaden är betald ger vi dig tillgång till en rad olika produkter och tjänster. Vi har alltid strävat efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder när de ska förverkliga sina idéer och göra en egen webbsida, en blogg eller ett galleri på sin domän. Vår webbhotellslösning erbjuder samtidigt smarta redskap för proffset som ställer villkor, och för den tekniskt kunnige som vill konstruera upp grejer från grunden.
Webbhotellspaketet hos neonex.com består av till exempel följande:
Fri trafik till webbhotellet
Daglig backup
E-postsystem med webbmail och IMAP-tillgång
Spamfilter

Fördelarna med ett webbhotell
Målet med ett webbhotell är att ge tillgång till allt som behövs för att skapa en webbsida åtkomlig på webben. Det finns även mer tekniskt ansträngande och komplicerade sätt att få upp innehåll på nätet. Så länge som du inte är beredd att ha en server stående hemma, och har kunskaperna och intresset som krävs för att konfigurera namnservrar och så vidare, då är det ett webbhotell som du behöver. Detta är dessutom vad de flesta domänägare använder.

Domän, e-post och hemsida
Den grundläggande tjänsten hos ett webbhotell är att lägga hemsidan på nätverket så att alla med en Internetanslutning kan nå sidan via sin dator. Det allra bästa är att ha en originell domän så att besökare bara behöver skriva dindomän.se för att hitta din webbsida.

En annan del på ett webbhotell som är minst lika nödvändig är e-posten. E-post är ett väldigt effektivt och tidsbesparande sätt att kommunicera på. Har du även e-posten på din personlig domän blir det mycket personligare än det någonsin kan bli med en avgiftsfri e-postleverantör.

Förutom att ett webbhotellspaket generellt innehåller en domän, ett visst antal e-postadresser och en trafikbegränsning, finns det alltid fler tillhörande tjänster som du kan ta del av. flertal webbhotell erbjuder till exempel besöksstatistik, skydd mot spam och virus, och antagligen en databas.

Läs mer: webbsida - Wikipedia

Varför du bör betala för ett webbhotell
Det finns olika former av avgiftsfri webbhotell ute på marknaden. Dessa är dock ständigt strikt begränsade både funktionsmässigt och till storleken sett. De är dessutom baserade på servrar med låg prestanda och dålig stabilitet. Om du kan acceptera dessa nackdelar och även klarar dig utan support så kanske ett gratis webbhotell kan täcka ditt behov under en viss period.

Men om du prioriterar stabilitet, trygghet och användarvänlighet, och om kvaliteten på webbhotellet är centralt för dig, då är i de flesta fall ett webbhotell med en avgift det enda rätta för dig. Man skall också hålla i åtanke att ett kvalitativt webbhotell hos neonex.com inte behöver kosta mer än 49 SEK /månad i månaden.

Stora skillnader mellan webbhotell
När det handlar om webbhotell finns det stora skillnader mellan vad man får för sina slantar. Det är vanligt att flera leverantörer bara erbjuder en enda eller ett mycket begränsat antal read more e-postadresser. Hos vissa får du så lite plats att du hela tiden tvingas ta bort dina gamla filer för att skapa plats för nya.

Den dagen då du eventuellt behöver en databas eller fler e-postadresser får du med stor sannolikhet betala separat för detta. Samma sak gäller trafik till webbhotellet. Det är mycket sällsynt att en webbhotellslösning innefattar fri trafik. De flesta leverantörer tar extra betalt för trafik som överskrider begränsningarna, och det här trots att de ofta från början är dyrare än neonex.com.

fullfjädrad webbhotellslösning hos neonex.com
Det är värt att notera att neonex.com erbjuder en fullfjädrad webbhotellslösning för alla kunder. Detta innebär att samtliga funktioner finns tillgängliga från dag ett, och med det menar vi allt från galleri, blogg, hemsideprogram till ett obegränsat antal e-postadresser. Vi erbjuder även fri trafik, så du behöver aldrig vara orolig för att få en extra räkning i brevlådan på grund av att du har överskridit begränsningarna.

Läs mer: Hos neonex.com ingår alla funktioner i ditt webbhotell, oavsett webbutrymmets storlek.

Med neonex.com som webbhotell får du alla verktyg som behövs för att ha en domän med tillhörande webbsida, e-postkonton, databas, gallerier och bloggar på nätet. Allt finns samlat i en användarvänlig lösning så att man inte behöver särskild teknisk kompetens för att uppnå ett professionellt resultat.

Som kund hos neonex.com är du därför skyddad från alla sorters otrevliga överraskningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *